



لوبائو را به مدت 2 تا 3 روز در آب اسمزمعکوس (RO) غوطه ور کنید ، هر روز آب آن را به طور کامل تغییر دهید تا تانن های اضافی پاک شود و اجازه دهید بیوفیلم روی توپ شروع به رشد کند.
توپ را پس از خیساندن آبکشی نکنید، فقط آن را مستقیماً در تانک قرار دهید.
وقتی توپ سفید تیره شد، نگران نباشید زیرا این بیوفیلم است که در حال رشد است.
بوی تند، ناشی از تخمیر محتویات، کاملا طبیعی است.
مانند تمام مواد غذایی و افزودنی ها، توصیه می شود پارامترهای آب را کنترل کرده و تغییرات را به طور منظم حفظ کنید.
هر لوبائو تا 30 روز دوام می آورد و حتما پس از 30 روز از تانک خارج شود.
دیدگاه خود را بنویسید